Våre ambisjoner for Grilstad Gård!

By mars 23, 2013 august 7th, 2020 Grilstad Gård

Grilstad Gård er et spesielt boligprosjekt, fordi det har en historie som strekker seg langt bakover i tid. Våningshuset er vernet og skal gjøres om til tre boligenheter. Den gamle låven er revet og den nye låven vil framstå som en moderne tolkning av et tradisjonelt bygg. Det blir et hyggelig tun i midten.

Fra tunet kan du se sjøen, og jeg ser for meg hvor hyggelig det vil bli å leve her. Som småbarnsmor tenker jeg dette er perfekt for barnefamilier.

Alle inngangsdørene er fra tunet, med kjøkkenet like innenfor. «Kan jeg gå ut på tunet å leke til middagen er ferdig?» Ja! Her blir det sosialt og trygt.

I tillegg til tunet er det for de fleste egen hage. Det er også et opparbeidet uteareal og hageanlegg mot vest. Her er det muligheter for å dyrke alt man vil, på “årntlig”. Jeg tenker på min egen oppvekst, da jeg fikk være med min bestemor og bestefar på gården og sette potet om våren og å ta opp gulrot og potet på høsten.
Kanskje barna som vokser opp her også vil tenke tilbake på det, når de blir store?

 

Hilsen Aurora
Daglig leder Koteng Bolig

 

Leave a Reply